top of page

OVER DORIAN GROEP

Dorian Groep is een groep van bedrijven in diverse sectoren: projectontwikkeling / vastgoed, zorg en diensten.  Als groep ondersteunt en ontwikkelt Dorian mensgerichte ondernemingen: bedrijven die ondernemen vanuit een mensgerichte focus en meerwaarde creëren voor alle betrokkenen en de samenleving in haar geheel. 

Dorian Groep geeft deze ondernemers draagkracht, d.m.v 

  • financiële en juridische ondersteuning

  • diensten op het vlak van HR en marketing

  • een netwerk van mensen, ideeën en supporters.

 

Ontdek hieronder de mensgerichte ondernemingen binnen Dorian Groep:

ONDERNEMINGEN VAN DORIAN GROEP

logo's2.jpg

IMOYA

Imoya is een buitenbeentje in de woonprojectenmarkt. Uitgezonderd enkele kleinere woningprojecten focust deze ontwikkelaar zich op echte hefboomprojecten: woonprojecten die een bijzondere meerwaarde creëren voor de directe omgeving. Daarvoor zoekt het actief naar partnerschap met lokale besturen, waarmee samen een visie en toekomst uitgetekend wordt voor de omgeving van de site. 

logo's5.jpg

KASTEEL TER HAM

Zoekt u een unieke locatie voor een bedrijfs- of privé evenement? Deze vijftiende-eeuwse waterburcht met prachtige zalen tovert uw event ongetwijfeld om in een succesverhaal. Hulp nodig bij de organisatie? Wij werken uw evenement van a tot z op maat uit zodat alle aanwezigen een onvergetelijke tijd beleven.

logo's.jpg

WORKERO

Workero is een SaaS end-to-end oplossing die Marketplace- en Workplace-software combineert om alle interne kantoor boeking vereisten voor een enkele huurder en / of gebouw(en) af te handelen en ongebruikte inventaris naar de markt te zetten om geld te verdienen met ongebruikte ruimte. Beide producten kunnen onafhankelijk of gecombineerd als één oplossing worden gebruikt.

logo's4.jpg

OPTIMUM C

Optimum C biedt organisaties in ouderenzorg een totaaloplossing voor mensgericht ondernemen in de zorgsector door het aanbieden van informatie en expertise, managementadvies en hulp bij de (her)ontwikkeling van zorginstellingen. Dankzij onze ervaring zijn wij een duurzame partner voor advies en ontwikkeling in de zorgsector.

logo's3.jpg

INTEROFFICES

Interoffices biedt kant-en-klare kantooroplossingen voor zelfstandigen en werknemers van multinationals. De dienstverlening van Interoffices aan huurders gaat verder dan eender welk ander Bedrijvencentrum of kantoorverhuurder. Bij Interoffices gaat het niet enkel over een aangepaste en piekfijne infrastructuur, maar ook de hele dienstverlening waar een huurder op wilt kunnen rekenen,  tot en met het IT-gebeuren in de cloud. 

logo's6.jpg

ZORGVASTGOED

Zorgvastgoed BVBA is een totaalontwikkelaar van zorginfrastructuur De afgelopen jaren heeft het team van Zorgvastgoed al voor meer dan 120 miljoen euro aan ouderenzorg-infrastructuur ontwikkeld. 

bottom of page