VACATURE Directeur Marketing en Sales voor Imoya projectontwikkeling

Imoya ontwikkelt plekken waar verhalen leven, tot locaties voor nieuwe verhalen. Met (voor)liefde voor historisch erfgoed en erkende expertise in zorgvastgoed.  Onze projecten zijn gedreven door de dynamiek van lokale gemeenschappen en zorgvuldig afgestemd met de toekomstvisie van beleidsmakers en andere maatschappelijke actoren.  Imoya behoort tot Dorian, bedrijvengroep voor mensgericht ondernemen.
 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als directeur marketing en sales ben je lid van het directieteam. Je bent er verantwoordelijk voor de marketing- en salesstrategie, vanuit een sterke visie, gestoeld op heel wat jaren ervaring. Die visie zet je samen met het sales- en marketingteam om in succesvolle acties om het imago van Imoya te versterken en de projecten in de kijker te zetten.

Je coacht op een mensgerichte wijze je team van marketing- en salesprofessionals. 

 

PROFIELOMSCHRIJVING

  • Minimum 10 jaar relevante ervaring op het vlak van marketing en/of sales
  • Passie voor bijzonder vastgoed
  • Resultaatsgedreven
  • Teamspeler, communicatief, creatief en leergiering
  • Zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans

 

AANBOD 

Een vast contract van onbepaalde duur, een competitief salaris en een bedrijfswagen. Je hoofdzetel is in Dilbeek. Je komt in een dynamisch team terecht, in een bedrijvengroep in volle groei. Dorian Groep besteedt veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers.

 

INFO & SOLLICITEREN

hr@imoya.be  

Imoya
t.a.v. Michel Vanstallen
Eikelenbergstraat 20
1700 Dilbeek

02/787.02.01