VACATURE Calculator

Standplaats: Dilbeek, Eikelenbergstraat 20

Over Servantis

Servantis, een team van ingenieurs en bouwcoördinatoren, is al meer dan 10 jaar actief in de studie en bouwcoördinatie bij de nieuwbouw-, renovatie- en uitbreidingsprojecten van zorgvoorzieningen. Het team realiseerde al voor ruim 60.000 m2 aan nieuwbouw en renovatie, goed voor zowat 1.000 woongelegenheden. Met de expertise op het vlak van assistentiewoningen, waarbij het kwalitatief ‘wonen’ meer en meer naast de pure ‘zorginfrastructuur’ komt te staan, is Servantis de laatste jaren ook meer en meer actief op de markt van residentiële woonprojecten.
www.servantis.be
 

Functie

Op basis van plannen, lastenboeken en offertes maak je een volledige meetstaat en kostencalculatie op van de projecten van de bouwheer, zowel nieuwbouw als renovaties. Je analyseert de lastenboeken en uitvoeringsmethodes, en bestudeert de plannen en de details

Je zoekt naar potentiële (onder)aannemers en leveranciers en stelt offerteaanvragen op. Je bespreekt en onderhandelt offertes met verschillende (onder)aannemers en leveranciers, controleert de offertes op conformiteit, en stelt de bestellingen op in samenspraak met de bouwheer. Je streeft steeds naar de beste voorwaarden inzake prijs, kwaliteit en leveringstermijnen, en zoekt naar varianten die een meerwaarde kunnen bieden.

Je bereidt het uitvoeringsdossier voor, door opmaak van technische fiches, in overleg met de bouwheer. Je bent de schakel tussen de externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats. Voor elk project doe je actief aan de kostenbewaking van de leveranciers/(onder)aannemers ten opzichte van het budget. Je verzorgt de goede communicatie met alle betrokken partijen

Profiel

  • Je hebt minimum een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring/competenties
  • Enkele jaren ervaring inzake calculatie van bouwprojecten is een plus
  • Je kan planlezen en hebt een goede bouwtechnische bagage
  • Je bent analytisch ingesteld en werkt gestructureerd
  • Je bent een teamplayer, betrokken, nauwkeurig en plichtsbewust
  • Je houdt van contact met klanten en beschikt over een commerciële drive

Ons aanbod

We bieden je een zeer gevarieerde en boeiende job in een dynamisch en stabiel bedrijf, met mogelijkheden tot bijscholing en zelfontplooiing. Competitieve verloning met o.a. een bedrijfswagen. 

Stuur uw motivatiebrief en CV naar info@dorian.be. Voor meer informatie over Dorian Groep, onze bedrijven en deze vacature, zie www.dorian.be of contacteer Rudi Veekhoven via (+32) 495 20 80 19.