Optimum C

Optimum C is een onafhankelijke dienstverlener voor (ouderen)zorg in Vlaanderen, niet gebonden aan een zorginstelling of -groep. Het team bundelt jarenlange terreinervaring met innovatieve inzichten van een netwerk van gerenommeerde professionals en academici. Optimum C levert organisatieadvies, organiseert vormingen en biedt concrete managementdiensten aan. Het vormingsaanbod van Optimum C is in 2016 bekroond met het officieel erkende Q4-kwaliteitslabel. 
Optimum C ondersteunt op die manier publieke en niet-publieke zorgvoorzieningen, zelfstandig of gegroepeerd, voor een betere organisatie van de zorg, tevreden gebruikers, gemotiveerde medewerkers en zorgeloze bouwprojecten.

Gedelegeerd bestuurder Rudi Veekhoven bepleit op gepassioneerde wijze het innovatieve leiderschap in de zorgsector. Als dienstverlener voor de ouderenzorg, die zorgondernemerschap wil aanmoedigen en ondersteunen, hoort Optimum C op genetische wijze thuis in Dorian Groep. Het precaire evenwicht tussen de focus op de eindklant (de oudere die zorg nodig heeft), de teamleden (zorgprofessionals) en het duurzaam beheer zijn zeker in de ouderenzorg bijzonder actueel. Dorian Groep ondersteunt Optimum C op financieel, juridisch en communicatief vlak, zodat het expertenteam zich te volle kan concentreren op de dienstverlening aan zijn klanten: (ouderen)zorgorganisaties en individuele leidinggevenden. 

www.optimumc.be 

Uitvalsbasis: Kasteel Ter Ham, De Maillé de la Tour Landrylaan 2, 1820 Steenokkerzeel.

Optimum C beheert deze waterburcht in erfpacht met de Vlaamse overheid. De prachtige locatie wordt maximaal opengesteld voor externe gebruikers en kan ook deels of volledig gehuurd worden voor zakelijke events (seminaries, productvoorstellingen …). Meer info hierover op www.kasteelterham.be.