Imoya start deze winter de werken voor vier woonprojecten

Deze winter start projectontwikkelaar Imoya de werken aan vier grote bouwprojecten. De voorverkoop verliep in al deze projecten bijzonder voorspoedig. 

In Mechelen ging het project 'Rembertus' van start, een zorgsite met woonzorgcentrum voor 100 bewoners met daarnaast 15 assistentiewoningen. De zorg- en dienstverlening zal gebeuren door Armonea. Algemene aannemer IBO NV verstevigt de 'Mechelse' connectie van dit project. 

Nog in Mechelen, maar dan in deelgemeente Muizen, zijn de werken aan het kleine maar bijzondere Noaze gestart: 16 gezinswoningen rond een autoluw binnenplein met ondergrondse parking en gemeenschappelijk tuinpark achteraan. Voor het tuinconcept ging Imoya te rade bij Pro Natura, een maatwerkbedrijf gespecialiseerd in ecologisch en duurzaam tuinontwerp en -aanleg. Eind januari werd samen met de kopers (50% verkocht in voorverkoop) de start van de werken gevierd.

In groeistad Vilvoorde ontwikkelt Imoya een groot, kwalitatief woonproject op een toplocatie, vlakbij het station, het park en de winkelstraten van Vilvoorde. Samen met burgemeester Hans Bonte werd eind januari het officiële startschot gegeven voor de werken aan Kantkwartier, met 82 lofts, appartementen en penthouses en enkele winkelruimtes. De vier gebouwen van Kantkwartier komen rond een groen gemeenschappelijk binnenplein. 30% van het project is verkocht. 

Tot slot zijn ook de afbraakwerken achteraan de binnenkoer aan Kasteel Ter Ham begonnen. De dakstructuren tegen de historische wallen worden verwijderd en er komt een kleinschalig woonproject voor senioren 'Kasteelresidentie Ter Ham', met zorg- en dienstverlening vanuit het kasteel door het team van Optimum C

Volg het nieuws van Imoya via Facebook. 

Een of meerdere specifieke werven op de voet opvolgen? Schrijf je in voor de werfnieuwsbrief voor het project van jouw voorkeur: www.imoya.be/werf