Imoya lanceert Kasteelresidentie Ter Ham

Imoya ontwikkelt in samenwerking met zorgexpert Optimum C een exclusief en kleinschalig project van erkende assistentiewoningen op een unieke ligging: op het domein van Kasteel Ter Ham in Steenokkerzeel. Deze vijftiende-eeuwse waterburcht is vandaag een prachtig gerenoveerde vergader- en seminarielocatie. Optimum C beheert het, met zorg en met liefde voor haar unieke geschiedenis.

Het nieuwbouwproject komt achteraan het geplaveide binnenplein, met zicht op het kasteel, het binnenplein met groene aanplantingen en de kasteelvijvers. Onder het motto ‘Veilig wonen met kasteelzicht’ start Imoya met een preregistratieperiode voor de verkoop van de 20 erkende assistentiewoningen. De bouw van de assistentiewoningen begint halverwege 2018 – oplevering is gepland rond februari 2020.

De zorg- en dienstverlening voor de bewoners worden georganiseerd door Optimum C, de zorgexpert die al enkele jaren gehuisvest is in Kasteel Ter Ham en die er vormingen en seminaries organiseert voor zorgprofessionals. 

Vanaf deze week kunnen geïnteresseerde kopers zich vrijblijvend registreren via de website www.kasteelresidentie-terham.be.