in actie

Imoya zoekt een directeur marketing en sales voor het uittekenen en uitrollen van de marketing- en salesstrategie voor de bijzondere Imoya-projecten. We zijn op zoek naar een ervaren manager, coach en netwerker. Een dynamisch sales- en marketingteam wacht op jou!

Op zoek naar een innovatieve oplossing voor onderbenutte kantoorruimte? Of ben jij een 'digitale nomad' die wilt werken waar je bent en tegelijkertijd connecteren met boeiende bedrijven? Workero is een digitaal platform dat mobiliteitsproblemen oplost en de interactie tussen bedrijven en werknemers bevordert. Het is de 'jongste' en meest rebelse telg van de Dorian familie.

www.workero.com
www.dorian.be/workero

Dorian-stichter en CEO Michel Vanstallen wordt, samen met François De Keersmaecker, hoofdaandeelhouder van voetbalclub Racing Mechelen. Dankzij een financiële injectie en een stevig toekomstplan staat de club een mooie toekomst te wachten.

Deze winter start projectontwikkelaar Imoya de werken aan vier grote bouwprojecten: Rembertus (Mechelen), Noaze (Muizen), Kasteelresidentie Ter Ham (Steenokkerzeel) en Kantkwartier (Vilvoorde). De voorverkoop verliep in al deze projecten bijzonder voorspoedig. 

Imoya zoekt een (extra) ingenieur met ervaring in projectleiding, die zijn/haar passie voor bijzondere ontwikkelingen wilt delen. Je leidt baanbrekende bouwprojecten in goede banen, van A tot Z.

Optimum C vzw sloot eerder deze maand een nieuwe erfpacht af met Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV). Die verlengde de duur van de erfpacht van 50 naar 99 jaar. Sedert 2014 is de 15de-eeuwse waterburcht de thuishaven van zorgexpertisecentrum Optimum C, een dochter van Dorian Groep. Het kasteel wordt ook verhuurd voor zakelijke events.

Op 7 juni vond bij Optimum C de Grote Inspiratiedag Zinvolle Dagbesteding plaats, een vormingsevent voor zorgmedewerkers waar inzichten, tips en ideeën werden uitgewisseld. In de aanloop hiervan organiseerde Optimum C een grote oproep rond ideeën voor zinvolle dagbesteding.

DIt najaar start de bouw van een nieuwe zorgsite met woonzorgcentrum en assistentiewoningen in Mechelen. Op 22 mei werd de naam 'Rembertus' onthuld, alsook de 3D-simulaties van het project. Rembertus wordt een nieuwe en belangrijke schakel in het ouderenzorgaanbod in Mechelen.

Projectontwikkelaar Imoya pakt uit met alweer een uniek vastgoedproject: assistentiewoningen 'Kasteelresidentie Ter Ham'. In dit project komen diverse expertises van Dorian Groep samen: Imoya ontwikkelt en verkoopt, zorgexpert Optimum C is de exploitant en studie- en Servantis zorgt voor de technieken en bouwopvolging.

Imoya pakt uit met prachtige 3D-beelden van het project Kantkwartier. Dit residentiële project, centraal gelegen in Vilvoorde, omvat ruime appartementen, lofts en penthouses. Aan de historische Kantfabriek, vlakbij het station, het stadspark en het centrum van deze stad in volle ontwikkeling. 

Meer info: www.kantkwartier.be