Imoya

Imoya is een buitenbeentje in de woonprojectenmarkt. Uitgezonderd enkele kleinere woningprojecten focust deze ontwikkelaar zich op echte hefboomprojecten: woonprojecten die een bijzondere meerwaarde creëren voor de directe omgeving. Daarvoor zoekt het actief naar partnerschap met lokale besturen, waarmee samen een visie en toekomst uitgetekend wordt voor de omgeving van de site. 

De Kantfabriek in Vilvoorde is een van de paradepaardjes van Imoya: de historisch-industriële site die wordt omgebouwd tot een prachtig en duurzaam complex van lofts en loftappartementen. Het project brengt de buurtontwikkeling in een stroomversnelling. Om de aandacht op het pand en de mogelijkheden van de buurt te vestigen, werd in samenwerking met een gepassioneerd curator en de lokale overheid, een veelbesproken kunstproject opgezet in de lege fabriek. De verkoop van de lofts is daarna bijzonder snel gegaan – het nieuwe leven in de buurt is alvast gegarandeerd. 

Imoya kan steunen op het netwerk en de ondersteuning van Dorian Groep. Voor de technische studies en bouwcoördinatie werkt Imoya samen met zusterbedrijf Servantis. Zo kan het team van Imoya zich volop focussen op de woonwensen van de klant. Daar maakt de ontwikkelaar vandaag ook het verschil: een uitgesproken flexibiliteit inzake indeling en materiaalkeuze, in functie van het budget van de nieuwe eigenaar. Imoya investeert meer dan eender welke andere ontwikkelaar in het betrekken en begeleiden van de nieuwe eigenaars gedurende het gehele bouwproces. Daarmee demonstreert Imoya, zoals de andere bedrijven in de groep, dagelijks het Dorian-DNA. 

www.imoya.be